Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

EDEKX 12-6

12 June 17:30 21:00 CEST

EDE Institute organiseert Knowledge eXchange: informatiemodelleren

Het Enterprise Design and Engineering Institute organiseert met medewerking van TEEC2 en CaseTalk de volgende Enterprise Design and Engineering Knowledge eXchange (voorheen DEMO platform). Het event zal plaatsvinden op woensdag 12 juni en staat in het teken van feitgebaseerd informatiemodelleren en effectieve communicatie.

πŸ“… Agenda:
17:30 – Inloop met broodjes
18:30 – Marco Wobben over feitgebaseerde informatiemodellering
19:30 – Borrel en netwerken
20:30 – Einde

πŸ”Š Sprekers
Marco Wobben is expert op het gebied van feitgebaseerde informatiemodellering. Hij heeft recent zijn boek ‘Just the Facts’ gepubliceerd waarin verschillende doelgroepen addreseert: bedrijfsmedewerkers en domeindeskundigen, architecten en modelleurs, en ontwikkelaars en data engineers. Het boek toont een mogelijkheid tot het bouwen van bruggen van begrip en samenwerking in het digitale tijdperk. Met zijn brede ervaring en bijdragen aan fact-based modeling deelt Marco inzichten en praktische voorbeelden om silo’s overstijgen, technologie af te stemmen op organisatiedoelen, en een harmonieuze toekomst voor communicatie, technologie en bedrijfsvoering creΓ«ren.

Link naar het boek: https://technicspub.com/just-the-facts/

πŸ–Š Aanmelden:
Registreren kan via het LinkedIn event. Het aantal plaatsen is beperkt tot 40. Indien je later toch besluit niet te komen, meld je dan ajb weer af zodat een ander je plek kan innemen.
Deelname is gratis, maar bij een no-show of annulering minder dan 48 uur vantevoren, kunnen cateringkosten in rekening worden gebracht.

β„Ή Over EDEKX:
EDEKX biedt enterprise engineers de mogelijkheid om kennis te delen en/of iets nieuws te leren. De focus ligt op het ontwerpen en inrichten van (ketens van) organisaties, enterprise architectuur en het ontwerpen van informatiesystemen en software. Gebruikte modelleertalen zijn o.a. #DEMO, #ArchiMate, #ORM, #BPMN en #OntoUML.

🚫 Wat we niet doen tijdens een EDEKX evenement:
* Sales
* Recruitment

❗ We verzoeken je aan te melden indien je aanwezig wilt zijn. Annuleren is mogelijk tot 48 uur voor de start van het evenement. Deelname is gratis, maar bij een no-show of late annulering kan de organisator de cateringkosten in rekening brengen (met uitzondering van persoonlijke omstandigheden).

πŸ‘‰ Wil je meer weten over #EDEKX of je eigen event organiseren, neem dan contact op met het EEI Community Team via community@ee-institute.org.