Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

EDEKX 13-2

13 February 17:30 21:00 CET

TEEC2 organiseert met het Enterprise Engineering Institute de eerste Enterprise Design and Engineering Knowledge eXchange (voorheen #DEMO platform). Het event zal plaatsvinden op 13 februari en staat in het kader van de ontwikkelingen rond het EEI, DEMO en het Simplified Modeling platform.

📅 Agenda:
17:30 – Inloop met broodjes
18:30 – 3 sprekers:
 * Ontwikkelingen EEI
 * Ontwikkelingen DEMO-4, door Marien Krouwel
 * Ontwikkelingen Simplified Modeling Platform, door Mark Mulder
20:00 – Borrel en netwerken
21:00 – Einde

🔊 Sprekers
Marien Krouwel, enterprise engineer en oprichter van Trives, geeft een overzicht van de belangrijkste wijzigingen in DEMO-4 zoals die zijn beschreven in de nieuwe versie van het boek Enterprise Ontology – A Human-Centric Approach to Understanding the Essence of Organisation (Jan Dietz en Hans Mulder) dat wordt verwacht in maart 2024.

Mark Mulder toont het online modelleerplatform van TEEC2 waarmee o.a. DEMO modellen kunnen worden gemaakt en dat tegenwoordig ook model gedreven software ontwikkeling aansturen, met o.a. InformationGrid en #Mendix.

🖊 Aanmelden:
Registreren kan via het LinkedIn event. Het aantal plaatsen is beperkt tot 25. Indien je later toch besluit niet te komen, meld je dan ajb weer af zodat een ander je plek kan innemen.
Deelname is gratis, maar bij een no-show of annulering minder dan 48 uur vantevoren, kunnen cateringkosten in rekening worden gebracht.

ℹ Over EDEKX:
EDEKX biedt enterprise engineers de mogelijkheid om kennis te delen en/of iets nieuws te leren. De focus ligt op het ontwerpen en inrichten van (ketens van) organisaties, enterprise architectuur en het ontwerpen van informatiesystemen en software. Gebruikte modelleertalen zijn o.a. #DEMO#ArchiMate#ORM#BPMN en #OntoUML.

🚫 Wat we niet doen tijdens een EDEKX evenement:
* Sales
* Recruitment

❗ We verzoeken je aan te melden indien je aanwezig wilt zijn. Annuleren is mogelijk tot 48 uur voor de start van het evenement. Deelname is gratis, maar bij een no-show of late annulering kan de organisator de cateringkosten in rekening brengen (met uitzondering van persoonlijke omstandigheden).

👉 Wil je meer weten over #EDEKX of je eigen event organiseren, neem dan contact op met het EEI Community Team via community@ee-institute.org.

TEEC2

De Wel 2h
Hoevelaken, 3871 MV Netherlands
+ Google Map